Svømmestevne + charmed!

Nå nærmer starten på skola seg med stormskritt! Gleruder meg som bare det! :D Tror nok jeg ikke kommer til å være såå outsider-ish siden jeg allerede har kommet inn i svømmemiljøet! :D

I dag startet jeg og Andi dagen med en god frokost på Burger King! :D haha vet det høres skikkelig usunt ut, men spiste sånn frokostkyllingting (husker ikke helt navnet på det) men det var kjempegodt! :D og følte meg ikke såå usunn siden vi faktisk hadde et sømmestevne i dag! Svømte 200 IM(medley *butterfly-rygg-bryst-crawl* for ikke-svømmere), 50 fly og 100 fly! :D det var hardt, men det gikk faktisk ganske så bra! Husker ikke helt tida mi på 200IM, men svømte 50 fly på 31 sek og 100 fly på 1.16, så er veldig fornøyd! :D (må huske at detta er yards da, og ikke meter, så mest sannsynlig vil det være sånn ca ugh.. jeg vet ikke, men litt saktere i meter tror jeg;)

Noen som vil hjelpe meg med det? noen smarte folk? ;)

Men alt i alt er jeg ganske så fornøyd ;)
Laget mitt gjorde det kjempebra, vi vant hele svømmestevnet, så er da fornøyd med det! :D Ypsi var visst ikke like gode som oss ;) Og vannet der var iskaldt! mellom 18-20€C :O Men overlevde da, så da skal jeg vel ikke klage ;)

Så nå sitter jeg i sofaen med laptopen på fanget og ser på Charmed! kjempesøt serie ;) Digg!
8809177


så det var da dagen min og klokka er nå 20.10 (Milan-tid) og jeg tror jeg snart skal legge meg faktisk! Er sliten og skal opp tidlig til dry-land trening klokka åtte! ;)

så.. Natta! Blogges!

love<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hannevr

Hannevr

21, Elverum

Her er da bloggen om meg, av meg, for meg, til meg. En meget personlig blogg der jeg kommer til å poste alt som faller meg inn, akkurat når jeg føler for det. Så sånn er den saken.

Hanne Vagstad Rognlie

Create Your Badge

Kategorier

Arkiv

hits