JUL + NYTTÅR!

Det er ikke akkurat noen stor overraskelse at det er annerledes å feire jul i amerika enn det det er å feire i Norge... Men når du virkelig er der og opplever alt det selv er det ganske rart og sjokkerende! Vi hadde skole til og med den 23.(!)
På julaften sov vil LENGE og så dro vi i kirka. Kom hjem igjen, bakte kaker før vi dro til kirka igjen (lysseremoni)! Den andre gangen i kirka var den beste, for bi sang julesanger og hele greia var kun med tente lys, og ikke oe annet! :D
Etter kirka dro vi hjem og spiste pizza! ja.. riktig.. PIZZA!!! Var helt sjokka jeg! menmen! Holdt på å le meg i hjel når Andi ropte "HEY EVERYBODY! IT'S REALLY CHRISTMAS! MOM GOT PIZZA FROM HUNGRY HOWIE'S!!!" var da faktisk veldig morsomt! ;D
Bursdagen min var ikke så spesiell i år, for alle åpnet jo gaver og feiret jula på dagen min, men det var egentlig litt godtm for da tenkte jeg ike så mye over det! men er da 17 endelig!!!
Så bar det "up north" til en hytte sammen med en av mine beste venner her (EMMA!!!!) og hennes familie;D David var også med ( han er ikke i familien, men han er som en bror for Hannah og Emma og som en sønn for Tracy og Richard, så han er liksom en del av familien da!)
Vi spilte spill, så på MANGE filmer (sånn ca 10 stykker) og sto på snowboard (I'M IN HEAVEN!)!!!
Nyttårsaften var så som så satt for det meste inne og så på TV... Jeg var mer opphengt i boka mi (Hunted av PC. og Kristin Cast, Bok nummer 5 i The house of night serien (Sorry folkens, bedre enn TWILIGHT!)). Da klokka slo tolv sa alle "HAPPY NEW YEAR" og vi ga hverandre klemmer før alle dro hver til sitt. Vi dro hjem, så på WATCHMEN (som er en utrolig rar og sinnsykt lang film) før vi la oss.
Så nå sitter jeg her da! Litt rart å tenke på at det er kun mellom 5 og 6 måneder til jeg kommer hjem! HEY JEG KOMMER JO HJEM I ÅR!!!
Prater med Rita på MSN, herlig å endelig prate igjen, og det er rart med det! når vi begynner å prate er det som om jeg ikke er lenger unna enn huset mitt i Dagfinn grønosets veg! Utrolig rart å tenke på at jeg er så utrolig langt borte!

6 kommentarer

Helene & Christine - Forlovet

01.01.2010 kl.21:53

fast leser av bloggen din, just as you know (:

kjempe bra er den!

Hannevr

01.01.2010 kl.21:54

Sorry, men det ble ingen bilder fordi blogg.no drev å sletta alt jeg skrev hele tiden XD jaja, kommer senere eller sjekk FACEBOOK!

dthituvy

01.01.2010 kl.23:30

godt nyttår :)

Anna:D

04.01.2010 kl.20:45

høres bra ut!=) jeg fikk meg jo twin tipp til jul=) Så nå må vi stå mye når du kommer hjem igjen:D

glad i deg<3

klem

Hanne:D

04.01.2010 kl.22:00

Helt klart søta! :D Skypes snart!

HiLDE

05.01.2010 kl.08:15

SV:

Godt nyttår!

Valgte det bort fordi jeg var usikker på om jeg var klar for det, jeg tenkte ikke på at jeg faktisk hadde en del til på meg til å bli klar!

Har ikke noe å si at byen er harry, USA ER USA :D

ilu2 ;*

Skriv en ny kommentar

Hannevr

Hannevr

21, Elverum

Her er da bloggen om meg, av meg, for meg, til meg. En meget personlig blogg der jeg kommer til å poste alt som faller meg inn, akkurat når jeg føler for det. Så sånn er den saken.

Hanne Vagstad Rognlie

Create Your Badge

Kategorier

Arkiv

hits