Men herregud da!

Satt og kjeda meg litt her i dag, og gikk in på voe.blogg.no fordi jeg syns hun er en veldig god blogger ( noe veldig mange må synes når de har 70.000 daglige lesere!) og at det alltid er morsomt å lese blogger uansett.
Jeg bladde gjennom kommentarene hennes for å finne andre interessante blogger å lese, men kom innom denne kommentaren:

<---- 
Madeleine Svendsen

21.jan.2010 kl.13:05

''Emilie Nereng, du er den mest tragiske jente jeg vet om, nest etter meg selv selvfølgelig. Jeg vet godt jeg er tragisk som sitter her å skriver dritt til deg, men anyways.

Du prøver så sinnsykt hardt å ha så jævla kjendisstatus, at jeg kan nesten spy. Se bare på Annais; Hun har en blogg som er ti tusen ganger bedre enn din, men aikevel er det du som ender opp med å få all oppmerksomheten. Og skal jeg si deg en ting? Jeg tror ikke jenter leser bloggen din fordi den er bra, men heller fordi gutter synes du er digg. Du kler deg for faen som om du skulle vært tjue! Skulle ikke forundre meg om neste kjendissladderet om deg lød litt sånn her; "Emilie Nereng, 14 sexuelt overgrepet og drept i Hønefoss natt til Søndag." Er du klar over at FLERE av kompisene mine er inne på netopp denne bloggen når de skal runke ol?! De synes du er sexy Emilie! Bare avarer deg, for en dag, ja da tråkker du litt feil, og så går ALT til helvette. Livet ditt forøløgbi har rett og slett blitt servert på sølvfat. Utseende, bloggen, penger og alt det alle andre jenter ønsker seg, men som de ikke får. Er du egentlig klar over hvor begavet du egentlig er? Men talent når det gjelder blogging, nei det er det lite av! Jeg begynner å bli jævllig lei deg og bloggen din Emilie. Virkelig. Men det er vel kanskje litt sånn som med Rybak og Fairytale? En dag elsket, en annet dag hatet. Om et år er du glemt, og da håper jeg du krasjer i en bilulykke eller et eller annet sånn at utseende ditt blir kverka. Da kan du smake din egen medisin ! Også skriver du innlegg hvor du påstår at DU ikke har selvtillitt?! Halloo, er duklar over hvor undervurderende det er, eller? Hvis du hadde hatt det, så hadde resten av trettenåringene i landet tatt selvmord for lengst. Tenk litt din miniatyrdukke av ei prisesse. Gud, jeg dør av deg Emilie. Gad.

Lenge leve Annais !!! She is the one.' 
---->

Fy søren. Dette er første gangen jeg har vært skikkelig sint pga noe jeg har lest på en blogg, og dette er jo en kommentar i tillegg!
Når skal folk få det inn i hodene sine at man MÅ ikke lese blogger om man ikke liker dem, og om man ikke liker det kan man holde kjeft og heller la være å gå inn på den bloggen igjen! Spesielt i stedet for å si ting som: " Om et år er du glemt, og da håper jeg du krasjer i en bilulykke eller et eller annet sånn at utseende ditt blir kverka" Fy flate! Det er jo bare helt utrolig b****y! Det er jo bare helt enkelt ikke sånn man sier!

Nei, jeg synes at Voe/Emilie er en kjempeflink blogger og håper på at hun fortsetter lenge! Det er virkelig ikke hennes feil at hun har utseende med seg og at hun har en annen klesstil enn mange andre!

Nei... huff..

 

Det er da vel helt opp til henne hvordan hun vil kle seg? syns hun har bra stil jeg ass! (bilde fra voe.blogg.no)Nå skal jeg nok roe meg ned med litt TV, kakao og popcorn!


Blogger senere! 

<Hannevr>

4 kommentarer

viss folk ikke har noe fint og si, bør di holde kjeft...

LineLundem

25.01.2010 kl.01:10

Fy faen, tenk å skrive noe så utrolig teit og stygt! Ho som skrev det burde fått stoppa den kjeften sin.

Madelen L Pedersen

28.01.2010 kl.03:42

huff så teit unge som kommenterte! Voe er kjempeflink.

..slemt å disse rybak også da :o

Skriv en ny kommentar

Hannevr

Hannevr

21, Elverum

Her er da bloggen om meg, av meg, for meg, til meg. En meget personlig blogg der jeg kommer til å poste alt som faller meg inn, akkurat når jeg føler for det. Så sånn er den saken.

Hanne Vagstad Rognlie

Create Your Badge

Kategorier

Arkiv

hits