UPDATE!

Okei, ja jeg vet jeg suger når det kommer til blogging for tida, men sånn er det bare si!

Så, som dere vet dro jeg, Ryan, Melissa, Joel og Angie på konsert forrige søndag. Skillet og TobyMac med house of heroes som oppvarming. Herlig? Jada! Vi skrek og ropte til vi ikke hadde stemme igjen (hadde ikke så mye stemme de neste tre dagene heller) 
Ellers så skjedde det lite resten av uka. Skole som vanlig med en del lekser, og så har vi jo tennis da! Begynner endelig å bli litt bedre, og jeg  og Hanna jobber perfekt som partnere! Som Coach McCaman + Coach Rodriguez kaller oss "Hannah squared" (He-he-he) 

Nå er det jo Spring Break her, noe som er helt herlig! Men fortsatt skjer det ganske så lite her i bygda jeg bor i. Ikke er været noe å skryte av heller selv om all snøen er borte. Så...

Jo, forresten for de som ikke fikk det med seg på bildet i innlegget under så har jeg bleket håret mitt tilbke til blondt igjen! Vet ikke hva jeg liker best så.. 
Men vil vite hva dere liker best, for får så mange forskjellige kommentarer på det! Noen liker håret mitt mørkt, andre blondt så nå vil jeg vite hva DU syns!Brunt... ?

Eller

Blondt...?
Blogges! 
<Hannevr>

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hannevr

Hannevr

21, Elverum

Her er da bloggen om meg, av meg, for meg, til meg. En meget personlig blogg der jeg kommer til å poste alt som faller meg inn, akkurat når jeg føler for det. Så sånn er den saken.

Hanne Vagstad Rognlie

Create Your Badge

Kategorier

Arkiv

hits